Økologisk kød

Vi har glæden af, sammen med Thise, at kunne præsentere Änglamark økologisk oksekød, som stammer fra økologiske kreaturer født hos Thises økologiske landmænd. Änglamark og Thises økologiske oksekød har smag af det frie økologiske liv, hvor kreaturerne lever under forhold, der understøtter deres naturlige adfærd og behov.

Kødet pakkes i såkaldt skin pack emballage for at sikre kødets naturlige farve under og efter tilberedningen samt at kødet er mørt, saftigt og fyldigt i smagen

 

Økologiske køer har græs på knæene

Dyrene får udelukkende økologisk foder, der er dyrket uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler, ligesom det selvfølgelig er GMO-frit. Desuden går dyrene udenfor og græsser frit i sommerhalvåret.

Om vinteren opholder dyrene sig hovedsageligt i stalden, hvor krav om strøelse samt mulighed for daglig motion sikrer, at de økologiske kreaturer lever et godt liv.

 

Økologiske grise har altid krølle på halen

Alle økologiske søer i Danmark bor udenfor på marken året rundt. Her har de hver især 300m2 græsmark at boltre sig på samt deres hytte, hvor de føder og tager sig af smågrisene, indtil de er store nok til at flytte fra deres mor. Smag  en af de mange spændende varianter af økologisk dansk svinekød i Änglamark-serien.