Änglamark økologisk sandwichkiks med kakaocremefyld

Økologisk, sød og ekstra sprød: nu fås Änglamarks moderne version af den klassiske sandwichkiks med kakaocremefyld, der smager nøjagtig lige så godt, som barnlige sjæle husker det – måske endda lidt bedre. Disse nye sandwichkiks indeholder havsalt, rørsukker og vanilje for den ekstra gode smag. En udsøgt snack for både store og små.

 

Opskrift på en ualmindelig cheesecake med sandwichkiks:

Bund:

- Split de økologiske sandwichkiks fra hinanden

- Læg kakaocremen i en skål til senere brug

- Knus kiksene på en pande

- Rist i 50 g smør

- Læg i bunden af en springform og pres den let

- Sæt i køleskab

 

Fyld:

- Rør en pakke friskost let i en skål

- Tilsæt 100 g sukker og kakaocremen fra kiksene

- Pisk det hele sammen til en lind masse

- Læg massen ned over kiksebunden i springformen

- Jævn massen ud med en dejskraber

- Drys med kakaopulver på toppen

- Sæt i fryser i mindst 4 timer

- Tag ud af springformen inden servering