Man kan lige så godt gøre det økologisk, allergivenligt og miljørigtigt fra starten

Små børn er følsomme over for både ydre og indre påvirkninger, og derfor er der god grund til at tænke over, hvad du udsætter dit barn for. Heldigvis er der masser, du kan gøre for at mindske risici og samtidig sikre en god start på livet og en sund opvækst.

I Änglamark-familien er der både plejeprodukter og babymad. Plejeprodukterne indeholder specielt udvalgte ingredienser for at minimere risikoen for, at dit barn udvikler allergi og er mærket med Astma- og Allergiforbundets blå krans. Fx undgår vi helt stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende, og der er heller ikke hverken farve eller parfume i Änglamark. Alle babyplejeprodukter er Svanemærket som en garanti for et godt miljøvalg og en høj kvalitet.

Sortiment

Babymad

Änglamarks babymad er 100% økologisk. Der er mange lækre smagsvarianter, og helt sikkert også én din baby vil elske. Flere af varianterne har vores kunder i øvrigt været med til at bestemme, og du kan fx vælge mellem risgrød, müsligrød, pære og blommemos og lasagne.

Babypleje

Du kan bl.a. få bleer, zinksalve, sikkerhedsvatpinde, lotion, lanolinsalve, olie, sæbe, dusch og shampoo til de mindste. Sommeren er reddet med solcreme, solspray og solstift med børnevenlige beskyttelsesfaktorer. Der er babyprodukter til stort set alle situationer i din babys liv, og der kommer hele tiden flere.