Änglamark solcreme serie

Til hver en del af kroppen

I Änglamarks solcreme serie, finder du solcremer fra faktor 15 til faktor 30 optil faktor 50, og hele serien beskytter mod både UVA- og UVB solstråler. Serien indeholder både lotion til kroppen, spray til den hurtige påsmøring, stick til de udsatte steder, aftersun til efterbehandling og nu også de to helt nye Änglamark sun face cream faktor 30 og faktor 50 til ansigtet.

Til både børn og voksne

Änglamarks solprodukter er velegnet til både børn og voksne, de er vandfaste, uden allergifremkaldende stoffer og findes i faktor 30 og 50 til den sarte barnehud. 

Helt uden parfume og allergifremkaldende stoffer

Hele Änglamarks serie af solcremer indeholder ingen allergifremkaldende stoffer, og er helt uden parfume og farvestoffer. De er alle mærket med både Svanen og Den Blå Krans fra Astma-Allergi Danmark. Alle Änglamark solcremerne er vandfaste, men vi anbefaler dog stadig, at du smører på flere gange i løbet af dagen, og især efter du har badet.

Änglamark solcremer er lette at smøre ud, trænger hurtigt ind og tilfører huden fugtighed.

Og har du brug for ekstra fugt efter en dag i solen, har vi to slags aftersun i Änglamarks solcreme serie.

 

NYHED

Med de to helt nye Änglamark sun face cream faktor 30 og faktor 50 til ansigtet, får du endnu flere måder at beskytte dig på.