Baby og søvn – Svanemærket babydyner og sengetøj

Der er mange bekymringer forbundet med dét at blive forældre. Når du vælger at få et barn, er du nemlig ikke længere kun ansvarlig for dig selv, men også for dit barn, som fortjener den bedste start på livet. Med dette følger også en ordentlig nattesøvn, som er vigtig for barnets videre udvikling.

Små børn er nemlig særligt følsomme over for både indre og ydre påvirkninger, når de puttes i soveværelset, og det er derfor vigtigt at tænke over, hvad dit barn bliver udsat for under barnets nattesøvn.

Der er heldigvis masser, du kan gøre for at minimere risikoen for, at dit barn bl.a. udvikler astma og allergi hen over nattesøvnen samtidig med, at du sikrer, at barnet får den bedste start på livet. En god nats søvn med en økologisk babydyne og pude at putte sig i spiller nemlig en stor rolle, når det kommer til dit barns helbred.


Giv dit barn den bedste start på livet med Änglamarks Svanemærket babydyner og sengetøj

Hos Änglamark går vi højt op i at give dit barn en sund opvækst, og det gør vi ved bl.a. at tilbyde et stort udvalg af Svanemærket babydyner, sengetøj og hovedpuder, der sikrer dit barn en god nats søvn. Vores Änglamark babydyner og babysengetøj består af 100 % økologisk bomuld, som er blødere end konventionel bomuld, hvilket gør det mere behageligt for din baby at putte sig i babydynen.

Vores udvalg af Svanemærket babydyner og sengetøj er derfor din garanti for både et godt miljøvalg og høj kvalitet for din babys søvn.

Vi har desuden også Allergivenlige bleer, der har en blød overflade indvendigt, der gør, at dit barns sarte hud let kan ånde, hvilket medvirker til en behagelig nattesøvn.


Vælg Änglamark og få en bekymring mindre

Mange forældre oplever ofte, at deres barn ikke sover ordentligt gennem natten, og det kan give en følelse af skyld over, at man ikke giver barnet den søvn, som den har brug for. En nyfødt baby sover i gennemsnit 15-17 timer i døgnet, og det betyder derfor meget, at din baby ligger godt med en god babydyne, som den kan putte sig i.

Når du vælger Änglamarks svanemærkede babydyner og sengetøj, får du derfor en bekymring mindre, og du minimerer samtidig barnets risiko for bl.a. at fremprovokere astma og allergier.

På Änglamark.dk kan du læse mere om, hvordan du kan give dit barn den bedste start på livet. Du kan bl.a. læse mere om vores allergivenlig babypleje, der består af et godt udvalg af babyplejeprodukter, bl.a. zinklsalve, babyshampoo, bleer og vådservietter.