Bønnepasta – Det vegetariske alternativer til middagsbordet

Opfindsomhed og viden om fødevarer fører hele tiden til nye varer på hylderne i Coop. Når du handler ind til ugens måltider, vil du derfor opleve, at mange af Coops fødevarer er blevet udskiftet med økologiske og vegetariske alternativer til middagsbordet.

Som noget helt nyt kan du opleve Änglamarks serie af bønnepasta i kategorien af vegetariske fødevarer, der byder på spændende smagsoplevelser for enhver smag. Hvis du har modet på at afprøve et vegetarisk alternativ, kan du derfor med rette smage Änglamarks økologiske bønnepasta, som byder på lækre smagsvarianter af høj kvalitet.

Bønnepasta – Et godt miljøvalg

Der er mange gode fordele ved at vælge bønnepastaen som den primære hovedingrediens til selv en hurtig aftensmad. Änglamarks bønnepasta er nemlig et godt alternativ til den klassiske, hvide pasta, da bønnepastaen indeholder alle de gode proteiner samt flere sunde kostfibre, som nemt kan erstatte kød og andet tilbehør til aftensmaden.

Du kan blandt andet lave en lækker pastaret med tomatsovs, som du kan lave af vores friske blommetomater eller andre retter med grøntsager stegt i kokosolie, hvor kødet let kan erstattes med smagen af friske råvarer. Med bønnepasta på menuen gavner du således både din egen sundhed og sørger samtidig for en mindre miljøbelastning, hvilket gør bønnepastaen til et godt miljøvalg.

Bønnepastaen gør samtidig også madlavningen nemmere, da du ikke behøver at ikke supplere middagsmaden med andet proteinrigt tilbehør grundet bønnepastaens næringsrige indhold. Det sparer dig derfor for en masse tid i en ellers travl hverdag, hvor madlavningen gerne må laves så nemt og hurtigt som muligt.

Forskellige varianter til enhver smag

Hvis du er veganer eller vegetar, er bønnepastaen et særdeles godt alternativ til kød, da du får alle de nødvendige proteiner gennem bønnepastaen. Bønnepastaen er også glutenfri, og den er derfor også et godt valg for dig, der ikke kan tåle fødevarer med gluten i. Både smag og konsistens afviger ikke meget fra den almindelige, hvide pasta, og det er derfor nemt at skifte til bønnepastaen, som fås i forskellige varianter.

Der findes indtil videre fire varianter i serien: Fettuccine af sojabønner, Spaghetti af sojabønner, Fettuccine af grønne sojabønner og Spaghetti af sorte sojabønner. En spændende serie med varianter for alle, der gerne vil variere kosten og have nye alternativer på middagsbordet. Derudover er bønnepastaen også elegant i både design og farver, hvilket kan pifte selv en kedelig middagsret op med friske farver og et appetitligt udseende.