Økologisk kød – Okse og grisekød af økologisk karakter

 

Vi præsenterer Änglamark økologiske okse og grisekød, der stammer fra økologiske kreaturer født hos økologiske landmænd. Änglamarks økologiske kød har smagen af det frie økologiske liv, hvor kreaturerne lever under forhold, der understøtter deres naturlige adfærd og behov.

Når du køber Änglamarks økologiske okse og grisekød, er du derfor med til at støtte dyrevelfærden for de danske såvel som udenlandske køer og grise, som får sikret muligheden for frisk luft og motion samt normalt dagslys i staldene. Dyrene har desuden mere plads, får økologisk grovfoder og har adgang til grønne udendørsarealer, hvor de kan boltre sig, som de lyster.

Således lever køer og grise efter de økologiske principper, der har både miljø og dyrevelfærd i centrum. Disse principper følger produkterne fra mark og stald og videre i forarbejdningen af produkterne, så du altid er sikret okse og grisekød af økologisk karakter.

Alt vores økologiske kød er fremstillet så naturligt og skånsomt som muligt, så vink farvel til en række af E-numre og kunstige farvestoffer og byd økologien ind i dit hjem med Änglamarks sortiment af økologisk kød. Læs mere om vores mærkningsordning her.

 

Økologisk oksekød - Økologiske køer har græs på knæene

Vores økologiske køer får udelukkende økologisk foder, der er dyrket uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler, ligesom det selvfølgelig er GMO-frit. Desuden går dyrene udenfor og græsser frit i sommerhalvåret.

Om vinteren opholder køerne sig hovedsageligt i stalden, hvor krav om strøelse samt mulighed for daglig motion sikrer, at de økologiske kreaturer lever et godt liv. Vores økologiske oksekød bliver derfor fremstillet ud fra princippet om, at naturen skal skånes mest muligt samtidig med, at kreaturernes naturlige adfærd bliver understøttet.

Vores økologiske oksekød pakkes i en såkaldt skin pack emballage for at sikre kødets naturlige farve både under og efter tilberedningen. Denne emballage sikrer samtidig også, at det økologiske kød er mørt, saftigt og fyldigt i smagen, når du tilbereder det til aftensmaden med lækre læggekartofler eller bønnepasta til.

 

Økologisk grisekød - Økologiske grise har krøller på halen

Alle økologiske søer i Danmark bor udenfor på marken hele året rundt. Den økologiske griseproduktion i Danmark tilstræber nemlig, at både opdrætsmetoder og staldforhold imødeser grisenes naturlige adfærd og fysiologiske behov.

På marken har de store græsmarker at boltre sig på samt deres hytter, hvor de bor, føder og tager sig af smågrisene, indtil de er store nok til at flytte fra deres mor. Alle økologiske slagterigrise har derfor adgang til det fri, hvor de altid kan komme ud og røre sig.

Med vores sortiment af økologisk kød, får du dermed mulighed for at smage en af de mange spændende varianter af økologisk oksekød og grisekød i Änglamark-serien.