Veganer - Änglamark udvider sortimentet med veganske produkter

Som noget helt nyt lancerer Änglamark vores egne veganske og økologiske produkter. Änglamark vil gerne gøre det nemmere at leve plantebaseret og vegansk, derfor har vi som noget nyt lanceret Änglamarks vegansk smør og vegansk slik, som er fri fra parabener og animalske produkter.

Hos Änglamark arbejder vi hele tiden på at udvide vores sortiment – herunder vores udvalg af veganske produkter. Følg med i vores veganske univers, hvor vi løbende udvider med flere veganske og økologiske produkter til dig og din familie.

 

Vegansk smør

Änglamarks vegansk smørbar består af solsikkeolie, kokosolie og palmeoliefri sheasmør. Den smelter på tungen, og så er dem god til mange formål. Derudover er vores veganske smør 100% plantebaseret samt et mælkefrit produkt, som er fri fra animalske produkter.

Smør Änglamarks veganske smør på det lune brød om morgen. For selvom vores vegansk smørbar er vegansk, smelter det på brødet, som det skal og kan nydes som tandsmør. Du kan også vælge at bruge vores veganske smør til frokosten eller til madlavningen om aftenen.

 

Læs mere om vores veganske smør.

 

Veganer slik

Vi vores veganske sortiment finder du også vores vegansk slik, som er et sundt og lækkert alternativ til ’almindelig’ slik. Änglamarks veganske slik er fri for parabener, gelatine, og så er vegansk slik helt fri fra tilsætningsstoffer.

Änglamark lancerer tre forskellige varianter af vegansk slik:

  • Skumvingummier
  • Colaflasker
  • Frugtvingummier

Med vores veganske slik skal du ikke være bange for, hvad dine børn putter i munden under fredagshyggen. Fælles for alle vores varianter af vegansk slik er, at alle varianter er 100% veganske, økologiske og udelukkende af naturlige smags- og farvestoffer.

 

Læs mere om vores veganske slik.

 

Hvad er en veganer?

Vegansk og plantebaseret kost hører man oftere og oftere til, men hvad vil det egentlig sige at være veganer?

Når man er veganer, består ens kost hovedsageligt af plantebaseret kost, og man undgår animalske produkter som mælk, æg og ost. Det vil altså sige, at man som veganer ikke spiser produkter, som kommer fra dyr - kød fra dyr, modermælk fra dyr og produkter med mælk og gelatine er dermed ikke vegansk.

Vegansk kost består derfor hovedsageligt af grøntsager, bælgfrugter, nødder, korn og plantematerialer som tofu, soya og mandelmælk.

Det kan måske lyde svært kun at leve af plantebaseret, men der er mange veganske alternativer. Hos Änglamark hjælper vi dig på vej med vores veganske univers, hvor du løbende kan finde nye smagfulde, veganske produkter.