Vegansk slik uden tilsætningsstoffer fra Änglamark

 

 

Hos Änglamark har vi lanceret et veganer-univers med veganske produkter til hele familien. I den forbindelse har vi lanceret vores første veganske og økologiske slik, som er helt perfekt til dig, der vil leve en sundere livsstil uden tilsætningsstoffer og animalske produkter.

Vores veganske slik er uden animalske produkter og tilsætningsstoffer. Hvilket betyder, at vores veganske slik er fri for parabener, gelatine og stoffer, som giver slikket længere holdbarhed og bestemte farver og smag. Änglamarks veganske slik er et sundt alternativ, hvor du med 100% sikkerhed ved, hvad du og dine børn får i munden.

 

Änglamarks veganske slik

 

Vegansk slik fra Änglamark er udelukkende plantebaseret og helt uden tilsætningsstoffer. Vegansk slik er både et sundt og lækkert alternativ til ’almindelig’ slik og helt perfekt til fredagsslikskålen hjemme hos jer.

Änglamark har lanceret tre forskellige varianter af vegansk slik. Du kan derfor vælge imellem følgende varianter:

  • Skumvingummier
  • Colaplasker
  • Frugtvingummier

 

Alle varianter er smagfulde, 100% vegansk og økologisk. Det er lækre veganske godter, som er klar til at nydes af dig og resten af familien i weekenden.

 

Änglamarks veganske univers

 

Änglamark har lanceret et veganer univers med vores egne veganske og økologiske produkter. Vi vil gøre det nemmere for alle at leve vegansk og plantebaseret, derfor har vi, udover vegansk slik, også lanceret vores veganske smør.

 

Änglamark arbejder hele tiden på at udvide udvalget af sunde veganske og økologiske produkter, så hold løbende øje med veganer universet.