Havredrikke fra Änglamark

 

Hvad er havredrikke? Havredrikke hører til kategorien af plantebaserede drikke, som enten er lavet på korn, nødder og bælgfrugter, og som er et rigtig godt vegansk alternativ.

Hos Änglamark har vi samlet et stort udvalg af alle slags veganske plantedrikke. Du finder både mandeldrik, sojadrik, havredrik samt risdrik.

 

Velsmagende veganske drikke i topkvalitet

Havredrikke, mandeldrikke, sojadrikke og risdrikke fra Änglamark er, som alle Änglamarks produkter, af høj kvalitet til en god pris. Der er fokus på den helt rigtige smag og høj kvalitet. Derudover er alle vores veganske drikke baseret på råvarer fra EU.

 

Sojadrik fra Änglamark

Sojadrik er lavet på tørrede sojabønner, som er blendet med vand. Sojadrikken er god til både madlavning, desserter og kaffen. Sojadrikken er et godt alternativ til almindelig mælk.

 

Mandeldrik fra Änglamark

Den økologiske mandeldrik fra Änglamark er uden tilsat sukker og er fremstillet af ristede økologiske mandler. Drik den som den er eller nyd den på din morgenmad, i kaffen, i grød eller i en smoothie. Du kan også anvende mandeldrik i stedet for mælk til madlavning og bagning.

 

Havredrik fra Änglamark

Den økologiske havredrik fra Änglamark er uden tilsat sukker. Havredrikken har en mild smag og naturlig sødme fra havren. Drik den som den er eller nyd den på din morgenmad, i kaffen, i grød eller i en smoothie. Du kan også anvende havredrik i stedet for mælk til madlavning og bagning.

 

Risdrik fra Änglamark

Risdrik kommer fra ris, som laves ved at udtrække saften fra  risene og derefter blendes med vand. Risdrik er den plantebaserede drik, der minder mindst om mælk, da den er meget tynd.

Risdrik kan bruges til morgenmadsprodukter, bagværk samt smoothies og shakes.

 

Vegansk univers hos Änglamark

Hos Änglamark har vi et stort udvalg af veganske produkter, som er fri fra animalske materialer og uden tilsætningsstoffer. Gå på opdagelse i vores veganske univers, hvor du både finder vegansk slik og vegansk smør, som er baseret på veganske olier og tilsætningsstoffer.

Hos Änglamark går vi højt op i velsmagende produkter i allerbedste kvalitet, som økologiske og allergi- og miljøvenlige produkter til de allerbedste priser. Find vores velsmagende Änglamarks produkter i din lokale Coop butik.