Bæredygtig emballage – Til glæde og gavn for miljøet

Änglamarks emballage skal være den mest bæredygtige i verden. Det er en kæmpe ambition, som vil være til glæde og gavn for både miljøet og vores kunder, der længe har efterspurgt alt fra mindre plastik til mere genanvendelige emballager og genanvendte materialer.

For at efterleve ambitionen om at have verdens mest bæredygtige emballager, gennemgår vi nu samtlige produkter for at optimere vores produkters emballage alle de steder, hvor vi kan. Allerede nu kan du møde en del nye Änglamark emballager, der er meget mere miljøvenlige end nogensinde før. Og som en god nyhed kan vi nu fortælle, at der stadig er mange flere bæredygtige emballager på vej til dig som privatforbruger.

Miljøvenlige løsninger resulterer i bæredygtige emballager

I dag er der et generelt øget fokus og større efterspørgsel på miljøvenlige og bæredygtige emballager. Mange virksomheder retter derfor deres fokus på de grønne og bæredygtige emballager, og i den forbindelse vil vi gerne være frontløber.

Med Änglamarks sortiment af bæredygtige emballager er vi med til at bidrage til en mere bæredygtig verden, og det er noget, vi er stolte af. Vi fremstiller miljøvenlige emballageløsninger på baggrund af mange års forskning, der baserer sig på viden om genanvendelige emballager og genanvendte materialer. Vi pakker derfor vores produkter med omtanke for miljøet til glæde og gavn for vores alles bedste velgående.

De miljøvenlige emballager er nemme at genbruge for både enkeltpersoner og for miljøet. De anvender vedvarende energi og fremstilles af så mange genanvendte materialer som overhovedet muligt. Sådanne bæredygtige emballager medfører derfor mindre skade på miljøet end andre typer af emballager, og det er derfor vores ambition at anvende genanvendte materialer, som papir, pap og biobaseret plast, for at sikre mindst mulig miljøbelastning af naturen.

Bliv klogere på vores arbejde med bæredygtig emballage

Som led i ambitionen om at have verdens mest bæredygtige emballager, kan vi nu præsentere de første miljøvenlige løsninger, som du allerede nu kan møde i Coops butikker. Disse er:

  • Alle vores vaske- og rengøringsprodukter har emballage af genanvendt plast
  • Alle vores kød-, frugt- og grøntemballager fra Änglamark-serien er udfaset af sort plast
  • De fleste af Änglamarks dåser er blevet erstattet af papbrikker
  • Vores Änglamark køkkenruller, toiletpapir og allergivenlige bleer er emballeret i biobaseret plast
  • Emballagerne på Coops egne varemærker informerer om, hvordan emballagen skal sorteres for at blive genanvendt

Vi fortsætter kampen om at udfase al sundhedsskadelig kemi, og vi er ligeledes i fuld gang med at erstatte al konventionel plast med FSC-certificeret pap, papir og biobaseret plast, der nedbrydes naturligt.