Om Änglamark

Livet er fyldt med hverdage, og heldigvis for det. For selvom hverdagen kan være stressende på mange måder, så er den også en helt naturlig del af livet. Og måske den del, vi skal sætte allermest pris på. Med Änglamark vil vi gøre det nemt for dig at tage de gode valg i hverdagen. Både når det handler om at belaste miljøet mindst muligt, om at spare især de mindste i familien for overflødig kemi, og når du ønsker at handle økologisk. For dig, der vil have mulighed for nemt at vælge produkter med omtanke, er Änglamark derfor en helt naturlig del af hverdagen.

Din garanti for de gode valg

Änglamarks serie af økologiske, allergi- eller miljøvenlige produkter vokser hele tiden og tæller nu over 600 varer i stort set alle kategorier. Vi optimerer og udvider hele tiden vores sortiment, så vi altid kan tilbyde dig en høj kvalitet og samtidig tage de nødvendige hensyn til naturen.

Historien om Änglamark

Änglamark har været en naturlig del af hverdagen i både danske, norske og svenske hjem siden 2005. Allerede siden 1991 har Coop i de tre nordiske lande haft produktserier, der har været økologiske, miljøvenlige og allergivenlige. De har alle sammen været med til at gøre noget godt for naturen. Men i takt med at der er kommet flere og flere konkurrerende brands, er det også blevet sværere for forbrugerne at orientere sig.

Derfor besluttede vi i 2005 at lægge alle Coops nationale nordiske brands med en ansvarlig tilgang sammen til ét nordisk brand: Änglamark. Så nu behøver du kun at kigge efter ä’et, hvis du vil tage et godt valg for dig selv og miljøet.

Hvorfor Änglamark?

Hvis du synes, navnet har en svensk klang, så er det ikke helt forkert:

Änglamark er titlen på en vise fra 1971 af den berømte svenske komponist og musiker Evert Taube. Visen har endnu større status i Sverige end Midsommervisen har her i Danmark, og den er hans absolut mest kendte – den er simpelthen en del af den svenske folkesjæl.

Visen handler om et skønt, uspoleret sted her på jorden, hvor der vokser smukke blomster og alt er dejligt. Glæden ved det rene og naturlige er netop det, der kendetegner Coops fælles nordiske brand – så derfor hedder det Änglamark.