Dermacare_familie opsætning_Okt2018.png

ÄNGLAMARK PASSER GODT PÅ HUD, SOM KRÆVER SÆRLIG PLEJE

Hos Änglamark har vi vores helt egen, dansk producerede hudplejeserie. Det betyder, at du kan få en hel serie af ansvarlige hudplejeprodukter, som hjælper med at beskytte, reparere og genopbygge huden. Änglamark DERMACARE kan købes til supermarkedspriser i din lokale Coop butik.

 

 

28592_repair.png

REPAIR CREME 63%

100 ml

Repair creme er en specialcreme til tør og revnet hud, som forebygger og reparerer revner i huden.Repair cremen har et højt indhold af vegetabilske olier og glycerin, som virker fugtgivende og holder huden smidig. Den kan anvendes på hele kroppen eller det specifikke problemområde som supplement til anden hudpleje.

28592_panthenol.png

PANTHENOL BALM

100 ml

Panthenol balm er velegnet til tør, rød og be- skadiget hud. Den indeholder både provitaminet-B5, der fremmer healing og sheabutter, der virker blødgørende. Den lægger et beskyttende lag på huden, som forstærker hudens barriere og hjælper med genopbygning. Den er velegnet til tørre læber, røde næser ved forkølelse, pleje af tatoveringer og røde barnenumser. Den er også god til hudafskrabninger, solskoldninger og andre lette forbrændinger.

28592_hudcreme26.png

HUDCREME 26%

200 ml

Hudcreme 26% er velegnet til den daglige pleje af tør hud på hænder og krop. Cremen forebygger tør hud og indeholder sheabutter, som har en fugtgivende virkning. Den fremmer ligeledes optagelsen af fugt og genopretter hudens naturlige beskyttende funktion. Cremen bruges dagligt, både morgen og aften eller efter behov, og påføres i et tyndt lag.

28592_hudcreme35.png

HUDCREME 35%

200 ML

Hudcreme 35% er velegnet til den daglige pleje af sart og irriteret tør hud på hænder og krop. Cremen forebygger tør hud og indeholder sheabutter, som har en fugtgivende virkning. Cremen bruges dagligt på kroppen eller på særligt tørre og irriterede områder. Den hjælper huden med at genopbygge den naturlige hudbarriere, der fungerer som naturlig beskyttelse mod vand, vejr og vind. Cremen påføres i et tyndt lag.

28592_intensiv-40.png

INTENSIV CREME 40%

150 ml

Intensiv creme 40% er velegnet til den daglige pleje af tør eller meget tør hud på hænder og krop. Cremen forebygger den tørre hud og indeholder plejende olier, som har en fugtgivende virkning og hjælper med at genopbygge hudens barriere. Det høje indhold af plejende olier efterlader huden blød og smidig uden at fedte. Cremen er velegnet til be- lastet hud og til børn med tendens til frostkinder.

28592_fedtcreme.png

FEDTCREME 70%

150 ML

Fedtcreme 70% er en vandbaseret creme med højt fedtindhold til meget tør og sart hud. Cremen nedsætter fordampning og giver huden ro til at genopbygge dens barrierefunktion. Den har et højt indhold af olier, der gør huden blød og smidig, men samtidig øger hudens fugtindhold. Fedtcremen skal påføres i et tyndt lag og er velegnet både som hånd- og body creme.

Multi cream cleanser.png

MULTI CREAM CLEANSER & MOISTURE MASK

150 ml

Multi cream cleanser & moisture mask er tilført sheabutter som plejer og tilfører fugt. Det er en lækker rensecreme, som kan bruges til at rense huden og fjerne makeup med, men kan også bruges som skøn fugtmaske. Huden føles superblød og ren efter brug.

Exavena.png

EXAVENA EMOLLIENT CREAM

200 ml

Exavena emollient cream er velegnet til den daglige pleje af meget tør, sart og irriteret hud. Den absorberes nemt, gør huden blød samt styrker hudens barrierefunktion. Cremen kan anvendes på hele kroppen og påføres i et tyndt lag. Brug ikke på beskadiget hud.

Day Cream.png

DAY CREAM

50 ml

Day cream er tilsat ingredienser som vitamin-B3 og -B5, der er med til at give huden masser af fugt og pleje. Det er en let og lækker dagcreme til ansigtet, som trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og velplejet.

Night cream.png

NIGHT CREAM

50 ml

Night cream er tilsat lækre ingredienser som sheabutter, kokosolie, vitamin-B3 og -B5, som alle er med til at give huden masser af fugt og pleje natten over. Det er en let og lækker natcreme til ansigtet, som trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og velplejet.

HAND LOTION 50 ML.png

HÅNDLOTION

50 ml

Håndlotion indeholder særligt udvalgte ingredienser som havrekim, der har beroligende effekt på huden samt provitamin-B5, sheabutter, jojobaolie og kæmpenatlysolie der har plejende, blødgørende og fugtgivende egenskaber. Håndlotion trænger godt ind i huden og efterlader hænderne velplejet.

Face wash.png

FACE WASH

150 ml

Face wash indeholder gode plejende og fugtgivende ingredienser som fx vitamin-B5. Det er en lækker ansigtsvask, som er særligt velegnet til tør ansigtshud. Den fjerner blidt snavs og makeup.

Micellar water.png

MICELLAR WATER

150 ml

Michellar water indeholder bitte små miceller som tiltrækker snavs, olie og makeup. Der er tilsat plejende fugtgivende ingredienser som vitamin-B5 og glycerin, for at forkæle din hud. Det er et blidt og lækkert renseprodukt til ansigtet, som både kan bruges til at fjerne urenheder og makeup, samtidigt med at det fugter og blødgør huden.

SHOWER GEL 200 ML.png

SHOWER GEL

200 ml

Shower gel er en lækker cremet vaskegel til kroppen som skummer let. Den indeholder havrekim, som har beroligende effekt på huden.