Udklip.PNG

Änglamark Økologiske chokoladeknapper

Politikken, dec. 2019

“Kraftig chokolade med en mørk og skinnende farve. En god konsistens”

Änglamarks økologiske mørke chokoladeknapper får førstepladsen i Politikkens chokoladeovertrækstest. Her får chokoladeknapperne stor rod for sin intense chokoladesmag og flotte farve. “Bedst er de kraftige 70 procents chokoladeknapper fra Änglamark, der har en god syre og smager godt og kraftigt af chokolade.

testvinder-ketchup-300x300.jpg

Änglamark Økologiske tomatketchup

Jyllands-Posten, okt. 2019

“Konsistensen er rustik og har en interessant smag af mere end bare gode, modne tomater”

Jyllands-Posten roser Änglamark økologiske tomatketchup for sin interessante smag af mere end bare gode, modne tomater. Den vinder fordi den stikker ud og har den helt perfekte sødme og rustikke konsistens. Den er testvinder som nytænkende ketchup.

"… vinder fordi den stikker ud og lykkes med det. Den er grynet uden at være for grynet. Smagen er en interessant blanding af gode tomater og perfekt sødme."

testvinder_pitabroed_300x300.jpg

Änglamark Økologiske fuldkornspita

Politikken, sep. 2019

“Rustik med ujævn form. Ser hjemmelavet ud. Dufter rigtig godt. Utroligt sammenhængende”

Änglamark fuldkornspita får ros for sit høje indhold af fuldkorn på 68 %, hvilket er næsten det dobbelte som hos de fleste af konkurrenternes pitabrød. Derudover har det et rustikt og hjemmelavet udseende uden at brødet mister formen.

testvinder_vaadservietter_300x300.jpg

Änglamark vådservietter

Vores Børn, aug. 2019

“De gør numsen blød og er miljø- og allergivenlige – og virkelig nemme at have med at gøre.”

Änglamark baby vådservietter kåres som testvinder for at være miljø- og allergivenlige med en åbning der er nem, at betjene. Servietterne er bløde og elastiske, og de efterlader en dejlig blød numse hos de små - skønt!

Tilbage i feb. 2014 blev selvsamme produkt kåret som ‘Mødregruppens Favorit’ af Vores Børn Mini med udtalelsen:

“Ahhh, en dejlig duft af … ingenting! Det giver fornemmelsen af at vaske baby ren uden kemikalier og sæbe. Vådservietterne er bløde og fint fugtige, uden at det kammer over i det våde. Se, det er skønt.”

December 2019 fik vådservietterne endnu engang ny emballage, men forbliver stadig det samme gode produkt.

testvinder-vaskemiddel-300x3003.jpg

Änglamark Colorvask

Forbrugerrådet Tænk, aug. 2019

“Svanemærket, fri for parfume og bedst til at fjerne pletter”

Änglamark Color vinder nu for anden gang hos Forbrugerrådet Tænk. I juli 2016 blev produktet vurderet til “… testens bedste vaskemiddel, og det er særligt godt mod chokolade og rødvinspletter.”

Nu er vi stolte over, at produktet endnu en gang løber af med sejren som bedste kulørte vaskemiddel. Forbrugerrådet Tænk har kåret Änglamark Color som det mest effektive vaskemiddel til farvet tøj. Derudover er produktet også god mod miljøet, da det er svanemærket. Flasken er oven i købet lavet af 100 % genanvendt plast.